Duru Temizlik

Araba koltuk ve tavan döşemesi nasıl temizlenir? Yazımızı okuduktan sonra oto kuaförlere para ödemekten kurtulup araç kuaför işlemini kendiniz yapacaksınız.

 Araba Koltuk Ve Tavan Döşemesi Yıkma İşlemi

Öncelik biz kendi yaptığımız profesyonel koltuk yıkamanın dışına çıkarak sizin uygulayabileceğiniz kolay ama iyi sonuç alacağınız bir yöntemi paylaşacağız.

Koltuklarınız özellikle kışın çok kirlenir,çocuklu  bir aileyseniz ve araba koltuklarınız açık renkliyse kirlenmesi çok daha hızlı gerçekleşir ama hiç dert etmeyin sizi bu sorunda kurtaracağız .

Piyasada bulunan Kosla halı şampuanı var üzerinde elde yıkama için yazar elde yıkama ve makinede yıkama şampuanları farklıdır buna özellikle dikkat etmelisiniz aralarındaki fark elde yıkama olan köpürür makinede yıkama için kullanılan ürün ise köpürmez bizim için köpürmesi gerekir.

Halı şampuanımızı aldıktan sonra su ısıtıcıda suyunuzu kaynatın kaynamış su daha fazla köpük elde etmenizi sağlayacağı gibi aynı zamanda sıcaklık arttıkça çözünürlüğünde arttığını unutmayın çözünürlük arttıkça koltuklarınızdaki kirler daha kolay çözülecektir.

Koltuklarımızı Yıkama İşlemine Geçelim;

İki  litre suya  200 milim yani 1 bardak halı deterjanını ekleyin sonra yumuşak bir oto fırçası alarak suyu iyice köpürtün,köpüren suyun sadece köpüğünü kullanacağız suyunu kullanmayacağız.

Köpük kısmını fırçanın üzerine alarak koltuklara sürün ve iyice koltukları fırçalayın köpüğü koltuklara yedirin köpüğünüz azaldıkça kovayı fırçayla çalkalayıp yeniden köpük elde etmeyi ihmal etmeyin.

Araç Tavan Yıkama İşlemine Geçelim;

Aynı işlemi  tavalarda da yapacağız  yalnız tavanlarda çok daha fazla dikkatli olmanız gerekiyor çünkü tavanların ıslanmaması lazım sadece köpük kısmını kullanacaksınız unutmayın ve çok fazla bastırmayın.Fazla bastırırsanız tavan döşemelerine zarar verebilirsiniz. Bastırmaya hiç gerek olmadığını işlem bitince sizde anlayacaksınız.

Son olarak’ta imkanınız varsa elektrik süpürgesiyle köpüğü çekin yoksada kuru bir sihirli bez kullanarak iyice silin ve kurumaya bırakın aracınıza oto kuaför yaptırmış gibi olacağınızdan emin olabilirsiniz..

Araba koltuk ve tavan döşemesi nasıl temizlenir? Sorusunu yanıtladığımız yazımızdaki talimatları harfi harfine uygulayın. Sizde göreceksiniz ki oto kuaförlere yüzlerce lira ödemenin gereksiz olduğunu. işlemi gerçekleştirdikten sonra yorum kısmında görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Alttaki sosyal medya hesaplarından da bizlere ulaşabilirsiniz.


 Youtube    İnstagram    Facebook

 Google+         twitter