Diyarbakırda-Ev-temizliği

Diyarbakırda Ev temizliği

Diyarbakır’da Ev temizliği için en doğru adres 10 yıllık tecrübesi olan Duru Temizlik şirketimizin tüm özellikleri ve ev temizliği ile ilgili tüm detaylar.

Diyarbakır temizlik şirketleri içerisinde 10 yıldır günlük 50 ye yakın personel dağıtıyoruz. Son derece deneyimli personellerimizi müşterilerimiz belirledi. Temizlikle ilgili son gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Bütün bunlar birleşince ev temizliğinde başarı kaçınılmaz oluyor.

Diyarbakır’da Ev Temizliğini Nasıl Yapıyoruz?

Yıllar süren deneyimlerimiz sonucunda size en iyi hizmeti verebilmek için personellerimizi özenle seçiyoruz.

Evinize gelen personellerimiz önce evinizi havalandırmak ile işe başlıyor.Evin içerisinde sıcak ortam havada bir sürü bakterinin üremesine neden oluyor. Evinizin temizliğine havasından başlıyoruz. Ev temizliğine nereden başlanmalı konusunu merak ediyorsanız. Ev temizliğine nereden başlamalıyım adlı yazımız sizin için oldukça faydalı olacaktır.

Daha sonra dıştan içe doğru bir yöntem izleyerek devam ediyoruz. Ev temizliğinde kullanılan malzemeleri merak ediyorsanız. Ev temizliğinde kullanılan malzemeler adlı yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

Ev temizliği fiyatlarımızı merak ediyorsanız? Kapsamlarına göre ev temizlik fiyatlarımızın bulunduğu Diyarbakır temizlik şirketleri fiyatları Diyarbakır Temizlik Şirketleri Fiyatları adlı yazımızı okumalısınız.

Diyarbakır’da Ev Temizliği;

Camların Temizliği

Kış aylarından özellikle camlarınız çok kirlenir geçtiğimiz günlerde Suriye’den gelen toz bulutu sonucu herkesin camları çamurdan görünmez hale geldi sık sık kısın bu gibi durumlarla karşılaşırız

Camlarınız cam için kullandığımız özel bezlerle sık sık suyu değiştirilerek temizlenir hem bu arada evleriniz havalanmış olur.

Leke kalmaması için suyun değiştirilmesinin yanında kuru bezleri de sık sık değiştiririz nemli olan bezleri yaz aylarında yıkayıp balkona koyarız bir kaç saat sonra tekrar kullanabilmek için camların temizliğinden sonra duvarlara geçeriz. Cam temizliğinde ve genel olarak ev temizliğinde hangi bezleri kullanmanız gerektiğini merak ediyorsanız. Temizlik Bezleri Çeşitleri Ve Önemi adlı yazımımız konuyla ilgili tüm merak ettiklerinizi anlatıyor.

Diyarbakır’da Ev Temizliği; Duvar Temizliği 

Duru Temizlik olarak Duvarların temizliği için özel havlu tarzı bezler kullanırız bunlar leke kalmasını önler.

Köpük yapan deterjanları tercih etmeyiz iz bırakırlar genelde Log tarzı ürünleri tercih ederiz hem organik hemde leke kalmasını önler ve hoş bir koku bırakır.

Tüm duvarlar ve banyo tuvalet fayansları da silindikten sonra  Diyarbakır ev temizliği ile ilgili yazımız mutfak dolapları ile devam ediyor. Duvar temizliğiyle ilgili merak ettikleriniz daha fazla ise Duvar Temizliğinde Püf Noktalar. Hiç Yorulmadan!! adlı yazımızı okumalısınız.

Diyarbakır’da Ev Temizliği;

Mutfak Dolaplarının Temizliği

Mutfak Dolapları içleri boşaltılıp yine Log ile silinir.

Tozlanmış mutfak eşyalarınız var ise tozu alınır,sudan geçirilir,kurutulduktan sonra tekrar yerine yerleştirilir.

Mutfak dolaplarının dış yüzeyleri de Log ile silinir. Yağlanmış bölümleri yağ çöz kullanılarak temizlenir fırın,ankastre yağ çözücü ile tamamen temizlenir. Mutfak dolaplarının temizliğiyle ilgili geniş bilgi Mutfak dolaplarının temizliği nasıl yapılır? adlı yazımızda.

Ev Temizliğinde Yerlerin Temizliği

Fayans olan yüzeylerde marc lavanta kullanıyoruz.Hoş kokusu ve amonyaklı yapısı leke bırakmasını engelliyor

Parke olan yüzeylerde ise pronto ahşap temizleyici ile en iyi sonucu alıyoruz.Tabi sizin evinizde bunlar yoksa sıvı Arap sabunu’da kullanabilirsiniz aralarında pek bir fark yok.

Diyarbakır’da ev temizliğinin lideri Duru temizlik sizden gelecek olan görüş,öneri ve sorularınızı bekliyor.

Youtube                       İnstagram                          Facebook