Duru TemizlikDiyarbakır Kayapınar temizlik şirketi Duru temizlik 2009’dan beri halkımızın hizmetindedir.Hizmetlerimiz ile ilgili detaylı bilgilerimiz yazımızda;

Kayapınar Temizlik Şirketleri İçerisinde Şirketimizin Konumu

Firmamız Diyarbakır’ın ilk profesyonel temizlik şirketi ünvanını taşımaktadır.Diyarbakır Kayapınar temizlik şirketi olarak tüm Kayapınara hizmet vermektedir. Kayapınar da hızla gelişen konut sektörüne bağlı olarak  temizlik sektörü çok gelişti buna bağlı olarak inanılmaz bir talep patlamasıyla karşı karşıya geldik ve bu Duru temizliğin hızla büyümesine ve yeni bir sektörün alt yapısını oluşturmasına olanak sağladı verdiğimiz hizmetler içerisinde;

Ev Temizliği

İnşaat Sonrası Temizlik

Ofis Temizliği

Periyodik Temizlik

Dış Cephe Temizliği

Fabrika Temizliği

Bina Merdiven Temizliği

Koltuk Yıkama Hizmeti

Diyarbakır temizlik şirketlerinin öncüsü olan firmamızın hizmetleriyle ilgili detaylı bilgi almak istediğiniz hizmetimizin üstünü tıklamanız yeterli olacaktır.

Diyarbakır Temizlik Şirketleri Blogumuz;

Diyarbakır temizlik şirketleri blogumuzu siz değerli müşterilerimize hizmet vermek maksadıyla açtık Her alanda olduğu gibi temizlik konusunda da gerek web sitelerinde gerekse kulaktan dolma bilgilerle hareket etmenin zarara yol açabileceği aşikar,siz değerli müşterilerimizden bizlere gelen soruların sürekli bir şekilde cevaplandığı platformumuz da merak ettiğiniz bir çok konuyla ilgili bilgiler paylaşıyoruz. Aşağıdaki yazımızda sorduğunuz soruların yanıtlarının olduğu linkleri paylaşaıcağız.

İnşaat Sonrası Temizlik Nasıl Yapılır?

Banyo temizliği nasıl yapılmalı?

15 Dakikada dairemi nasıl temizlerim?

Cam temizliğinde gliserin kullanılır mı?

Çocuklu evlerin temizliğinin püf noktaları nelerdir?

Deri koltuklar nasıl silinir?

LED tv temizliği nasıl yapılır?

Halı temizliği nasıl yapılır?

Bunlar merak ettiğiniz konulardan sadece bazıları Diyarbakır temizlik şirketleri blogumuzu takip etmeniz halinde eminim merak ettiğiniz bir çok konuyla ilgili bilgi sahibi olmuş olacaksınız.

Nasıl Çalışıyoruz?,Bizden Temizlik Personeli Nasıl Temin Edebilirsiniz?

Diyarbakır Kayapınar temizlik şirketi departmanımız Diclekent villaları içerisinde yer almaktadır servis elamanlarımız ve müşteri hizmetlerimizin bulunduğu şirketimizin çağrı merkezi 24 saat faal durumdadır.

Müşterilerimiz temizlik hizmeti için en az bir gün öncesinden randevu alırlar.(büro temizlik abonelerimiz hariç) ertesi günü personellerimiz sabah 7:30-9:00 arasında servis araçlarımız ile Diyarbakır genelinde dağıtılır.

Dikkat:Güzergahları önceden öngöremediğimiz için müşterilerimize karşı mahcup olamamak için saat aralığı vermek zorundayız ama müşterilerimiz hiç endişelenmesin personellerimiz işleri bitmeden asla çıkmazlar .

Bizimle Çalışmak İster misiniz?

Diyarbakır Kayapınar temizlik şirketi departmanımız da çalıştırılacak bayan temizlik personellerimize ihtiyacımız var Diyarbakır temizlk şirketlerinin en kurumsal firması olan Duru temizlik sigorta ve güzel bir maaşla personellerinin tüm haklarını gözeterek yeni personeller istihdam etmek istiyor.

Çalıştırdığımız Personellerde Aradığımız Genel Kriterler

Daha önce temizlik ile ilgili bir işte çalışmış bulunması

En yakın sağlık kuruluşundan sağlık raporu alması ve çalışmasına engel olabilecek her hangi bir hastalığının bulunmaması

Fiziksel olarak yeterli olması

Vereceğimiz eğitimleri alması için herhangi bir engelinin olmaması

Sigortayı kesinlikle kabul etmesi hiç bir şekilde sigortasız personel çalıştırılmayacaktır.

Diyarbakır Kayapınar temizlik şirketimiz  ile ilgili bilgiler vermeye çalıştığımız bu yazımız umarım faydalı olmuştur.Diyarbakır temizlik şirketlerinin öncüsü olan Duru temizlik yazı dizilerine devam edecektir tüm görüş,öneri ve sorularınız için bize sosyal medyadan veya iletişim numaralarımızdan ulaşabilirsiniz.


Youtube         İnstagram        Facebook

 twitter


Diyarbakır da temizlik şirketleri

/
Diyarbakır da temizlik şirketleri arıyorsanız Diyarbakır'ın…

Temizlik Şirketi Diyarbakır

/
Temizlik şirketi Diyarbakır Diyarbakır'ın en eski temizlik…