Diyarbakır-Sur-Temizlik-ŞirketiDiyarbakır sur temizlik şirketi  dendiğinde Duru Temizlik akla gelir 10 yıldır sur ilçesinde halkımızın güvenine layık olmaya çalışıyoruz.Detaylı bilgi yazımızda;

Diyarbakır temizlik şirketlerinin en eski ve kurumsal firması olan Duru temizlik temizlikle ilgili her alanda hizmet vermektedir. Verdiğimiz hizmette müşteri memnuniyeti birinci planda tutan firmamız bütün stratejisini bunun üzerine kurmuştur.Diyarbakır sur temizlik şirketi olarak çok çeşitlilik göstermektedir. Diyarbakır da sektörün oluşmasını sağlayan Duru temizliğin elbette bir sürü takipçisi oldu bunların içerisinden bizi örnek alarak işlerini çok iyi yapan firmalar elbette var .Bu rekabeti arttırdığı gibi kendimizi geliştirmemize de olanak sağlamakta ancak değerli hemşehrilerimizi korsan firmalardan uzak durmaları konusunda uyarmayı da unutmayalım .

Diyarbakır Sur Temizlik Şirketi Ve Ayrıcalıkları

Temizlik şirketinin öncelikle vergi levhasının olup olmadığına mutlaka dikkat edin internet üzerinden sahte adresler ile firma gibi görülen yerlerin bir firma olup olmadığını iyi bir şekilde araştırın.

Temizlik firmasının bir vergi levhası olması da yeterli değil,Personellerinin sigortalı olup olmadıklarında çok dikkat etmelisiniz.

Kullandıkları temizlik malzemeleri de önemli faktörlerden bir tanesi bir çok merdiven altı ürün evinizde bulunan malzemelere zarar vermekle kalmaz aynı zaman da sağlığınıza da zarar verir.

İş güvenlik sertifikaları da çok önemlidir çalıştığınız iş yerinin iş güvenlik sertifikası var mı? yok mu? bunu da araştırmalısınız çünkü 2016’da çıkan yasaya göre çalıştırdığınız personellerin sigortalı olması yetmiyor aynı zamanda iş güvenlik sertifikalarına da ihtiyaç var .

Dikkat: Temizlik firmalarından çağıracağınız personellerin sigortalı ve iş güvenlik sertifikaları mutlaka olmalı aksi halde;Yasaya göre hem işveren hemde ev sahibi bundan sorumludur.Yaşanan her hangi bir iş kazasında çok büyük yaptırımlarla karşı karşıya gelebilirsiniz.

Diyarbakır Sur Temizlik Şirketi Hizmetleri

Yukarıdaki hizmetlerden hangisiyle ilgili detaylı bilgi almak istiyorsanız linki tıklamanız yeterli olacaktır.

Diyarbakır sur temizlik şirketi Diyarbakır temizlik firmalarının öncüsü olan Duru temizlik sadece sur ilçesindeki temizlik şirketleri içerisinde değil Diyarbakır temizlik şirketleri içerisinde en iyi firma özelliğini korumak için sizlerden gelen geri bildirimler bizim açımızdan çok önemlidir.Görüş ve önerileriniz,sorularınız için mutlaka bize ulaşın.

Diyarbakır Diclekent Temizlik Şirketi

/
Diyarbakır Diclekent temizlik şirketi olan Duru Temizlik…

Diyarbakır Metropol Temizlik Şirketi

/
Diyarbakır Metropol temizlik şirketi Duru temizlik Diyarbakır'ın…

Diyarbakır Bayramoğlu Temizlik Şirketi

/
Diyarbakır Bayramoğlu temizlik şirketi Duru temizlik Diyarbakır'ın…

Diyarbakır Seyrantepe Temizlik Şirketi

/
Diyarbakır Seyrantepe temizlik şirketi Duru temizlik Diyarbakır'ın…