Duşa Kabin Silikon Temizliği Nasıl Yapılır?

Duşa kabin silikon temizliği nasıl yapılır?

Duşa kabin silikon temizliği nasıl yapılır? Çok kolay sadece sizin için paylaştığımız önerileri dikkatle izleyin ve aynını uygulayın.

Silikon gerçekten insanı çok sinir eder 🙂 ve asla çıkmaz. Diyarbakır temizlik şirketleri içerisinde 10 yıldır hizmet veren firmamız İnşaat Sonrası temizliklerde en fazla zorlandığı konulardan bir tanesiydi sizlerden gelen sorular neticesinde Duşa kabin silikon temizliği nasıl yapılır? Yazımızı yazmaya karar verdik. Genelde inşaat sonrası evlerde karşılaştığımız bir sorundu ve tüm malzemeler sıfırken o malzemelere zarar vermeden çıkarmak bir hayli uğraştırıyor. Ama neyse ki her şeyin bir çözümü var.Lafı fazla uzatmadan gelelim yazımızın detaylarına ;

Duşa Kabin Silikon Temizliğinin Detayları

Silikonlar çeşitli renklerde bulunabilirler ama temelde hepsi aynı ham maddeden yapılmıştır. Ve herhangi bir asit etki etmez kullanılabilecek bir kimyasal yoktur.

Ancak tek yol üzerine sıcak su dökerek yukarıda resmini gördüğünüz aparatla kazımak endişelenmenize gerek yok aparatın ucundaki jilet çok rahat bir şekilde silikonları çıkarıyor ne öyle ki siz bile ne kadar rahat çıktığına şaşıracaksınız.Emin olun kazımanın dışında herhangi bir yolu ne yazık ki yok

Dikkat; Aparatın ucunda bulunan jilet yaralanmalara neden olabilir veya fayansların çizilmesine neden olabilir o yüzden çok bastırmadan hafif hafif kazımak yeterli olacaktır.

Aynı zamanda bu aparattan bulamadıysanız bulaşık teli ve cif yardımıyla da çıkarabilirsiniz bu yöntem biraz daha zor olsa da el,lokal alanlarda el altında bulunan malzemeler ile yapıldığı için kullanışlı bir yöntemdir.

Her zaman da kurumuş silikonla karşılaşmazsınız bazen sizin silikon çekmeniz gerekebilir sıvı haldeki silikonu çıkarmak için silikonu çekerken dikkatli bir şekilde ıslak bez ile alabilirsiniz.Silikonları kazıma işlemi silikon uygulandıktan sonra ne kadar çabuk yapılırsa o kadar kolay çıkacaktır.

Silikonlar parkenin üzerinde ise o zaman piyasada satılan plastik bulaşık telleri bulunur bunları kullanabilirsiniz.Bunlar prüzlü yapısıyla silikonu çıkarmada etkili olurken aynı zamanda da parkenin çizilmesini önler tabi bunu uygularken de dikkat etmenizi öneririz çok bastırırsanız parkeler çizilebilir.

Bu hafta sizlerden gelen sorular doğrultusunda  Duşa kabinden silikon nasıl temizlenir sorusunu yanıtladık. İnşaat sonrası temizlik ile ilgili olarak daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız. İnşaat sonrası temizliği nasıl yapılır? adlı yazımızı okuyabilirsiniz.

 

Diyarbakır inşaat Sonrası Temizlik Şirketleri

/
Diyarbakır inşaat Sonrası Temizlik Şirketleri , Duru temizlik…

Ev Temizliği Nasıl Yapılır?

/
Ev temizliği nasıl yapılır ? Ev temizliğine nereden başlanır?…

Diyarbakır da temizlik şirketleri

/
Diyarbakır da temizlik şirketleri arıyorsanız Diyarbakır'ın…

Temizlik Şirketi Diyarbakır

/
Temizlik şirketi Diyarbakır Diyarbakır'ın en eski temizlik…

Diyarbakır Temizlik Elamanları En İyileri!!

/
Diyarbakır temizlik elamanları , en iyileri ,temizlik…
İsim