Deri Mont Temizliği Nasıl Yapılır?

Duru temizlik

Deri mont temizliği nasıl yapılır? Evde kendi imkanlarınız ile Deri mont temizliğini ve bakımını yapacaksınız. Paranızda cebinizde kalacak.

 Deri Mont Temizliğine Para Harcamaya Son

Baharın yavaş yavaş yüzünü göstermeye başladığı bu günlerde Deri montlar kaldırılmaya başlanacak tabi ki temizlendikten sonra ,Deri montlar organik deriden yapıldığı için ve işçiliği de pahallı olduğu için gerçekten pahalı ürünlerdir. Ve nasıl temizlenmesi gerektiğini bilmezseniz aldığınız ürünlerin kolayca yıpranmasına neden olabilirsiniz bunu engellemek için blogumuzun bu haftaki konusu Deri mont temizliği nasıl yapılır? olacak .

Deri Mont Temizliği  Nasıl Yapmalıyım?

Deri montu çamaşır makinesine atamazsınız kuru temizlemeye gönderebilirsiniz veya önerilerimize uyarak kolaylıkla evde temizleyebilirsiniz.

Öncelikle deri organik bir ürün olduğundan kesinlikle kimyasal ile karşı karşıya gelmemelidir.Bu yüzden montunuzu bir askıya asın ılık suyun içerisine organik temizlik ürünlerinden bir miktar koyun (Anway Log) gibi sonra bir sünger yardımıyla fazla bastırmadan montunuzu silin Dikkat etmeniz gereken en önemli kısımda burası silme işlemini gerçekleştirdikten sonra kurulamalısınız yoksa deri suyu içine çeker ve çatlamalara neden olabilir.

Dikkat;Yağışlı havalarda da deri montun uzun süre ıslak kalmasına izin vermeyin bu derinin su aıp şişmesine neden olur.Mümkün mertebe ıslandıktan hemen sonra kurulamaya özen gösterin

Deri montun iç astar kısmının temizliği için ise ütünün buharını kullanabilirsiniz böylelikle astarda ki bakterileri yok etmiş olursunuz .Bunu yaparken dikkatli olun Deri kısmının ısınmasını engelleyin.

Deri Montun Bakımını Nasıl Yapmalıyım ?

Deri mont organik deri ise tıpkı bizim derimiz gibi bakım ister zamanla kuruyan deri de çatlamalar meydana gelir sezon bittiğinde deri montun dış yüzeyini şeffaf vazelin ile iyice yedirerek siliniz böylelikle derinin yüzeyinin kurumasını engellemiş olacaksınız,deri kuruduğu zaman çatlamalar meydana gelebilir. Deri montunuzu uzun süre kullanmak istiyorsanız bundan özellikle uzak durmanız gerekecek.

Bir diğer yapılan hata ise deri montu kaldırırken bavulların içine tıkmak üzerini başka kıyafetlerle örtmek ,Montunuz mutlaka hava almalıdır.Havayla ilişkisini kesmeyin ve  bir askı kullanarak  dolabınıza yerleştirin.

Eğer uyarılarımızı göz önünde bulundurup Deri montları bu şekilde kullanırsanız uzun süre çok sevdiğiniz montları pırıl pırıl bir şekilde giyebilirsiniz. Blogumuzun bu haftaki konusu Deri Mont temizliği nasıl yapılır? idi önümdeki hafta sizlerden gelecek sorular ışığında yeni konumuzu belirleyip sizlerle paylaşacağız.


Youtube           İnstagram            Facebook

Google+            twitte r


 Duru Temizlik; Diyarbakır temizlik şirketlerinin öncüsü.