Diyarbakır Silvan Temizlik Şirketi

Diyarbakır Silvan temizlik şirketi olan Duru temizlik gelişmiş ekipman ve güler yüzlü personeli ile tüm Silvan halkının hizmetindedir.Bu yazımızda Silvan’da vermiş olduğumuz hizmetlerden bahsedeceğiz.

Yazımıza geçmeden önce günlük temizlik ile  ilgili fiyatları öğrenmek istiyorsanız Diyarbakır temizlik şirketleri fiyatları adlı linki tıklayarak yazımızı okuyabilirsiniz.

Silvan halkınında temizlik ihtiyacını karşılayabilmesi için temizlik şirketi ihtiyacı olduğunun farkındayız.Diyarbakır temizlik şirketlerinin tamamı Silvan ilçesine hizmet vermemekte hizmetleri merkez ile sınırlı kalmaktadır.Duru temizlik olarak Silvan halkına hizmet vermek bizim için tüm hazırlıklarımızı yaptık artık silvan halkına hizmet vermeye hazırız.Hizmetlerimiz ile ilgili detaylı bilgi aşağıdadır.

Diyarbakır Silvan Temizlik Şirketi Duru Temizlik Hizmetlerinden Bazıları

Hizmet yelpazemiz oldukça geniş olmakla birlikte Diyarbakır Silvan temizlik şirketlerinin ilk temizlik firması olmayı aklımıza koymuş bulunmaktayız ve Diyarbakır’da verdiğimiz hizmetlerin aynısını Silvan halkına da vereceğiz.İşte hizmetlerimiz;

İnşaat Sonrası Temizlik

Duru Temizlik olarak inşaat sonrası temizliğin ne zahmetli ve zorlu bir iş olduğunu bizden daha iyi kimse bilemez,inşaat sonrası temizlik bir kaç personel bulup tüm inşaat kalıntılarını ortadan kaldırıp evinize taşınmayı düşünüyorsanız tekrar düşünmenizi tavsiye ederiz çünkü personelin deneyimli olması, kullanılan temizlik malzemeleri,ekipmanlar bütün bunların hepsi büyük önem taşımaktadır.Bütün bunları bize bırakırsanız hem maliyet yönünden ciddi kar sağlamış olacaksınız hemde temizlik bittikten sonra direk evinize taşınıp rahatlıkla oturabileceksiniz.

Ev Temizliği

Ev temizliğinde kalifiye eleman bulmakta zorlanıyor musunuz? ,Evinize aldığınız personeller güvenilir mi?,Temizlik personellerinin sigortası var mı?,Temizlik personellerinin temizlik konusunda eğitim aldıklarından emin misiniz?
Bütün bu durumlar kafanızda bir sürü soru işareti oluşturmakta ve paranızı harcamanıza rağmen istediğiniz hizmeti alamadığınızı biliyoruz.

Duru temizlik olarak personellerimiz sürekli denetim altında tutulur puanların müşteri referanslarına göre istihdam edilir.Eğitime alınarak temizlik konusunda eğitilir,yeni başlayan personellerimiz oryantasyon sürecinden geçirilir,güvenlik soruşturmaları yapılır böylelikle karşılaşacağınız tüm problemler tarafımızdan bertaraf edilir sizlerde temiz evinizin tadını çıkarmak kalır.

Koltuk Yıkama

Diyarbakır Silvan temizlik şirketi olan firmamız koltuk yıkama Hizmetinide Silvan ile buluşturmuştur.Son teknoloji ürünü makinelerimiz ile evinize gelip koltuklarınızı yıkıyor ve müşterilerimizi büyük bir zahmetten kurtarmış oluyoruz

Okul Temizliği

Yavrularımızın eğitim gördüğü kurumların devlet imkanıyla hijyenik bir yer haline gelmesi maalesef çok zor. Tüm özel ve MEB’e bağlı okullara hizmet veren firmamız okullarımızın yavrularımız için daha hijyenik bir yer haline gelmesini sağlamaktadır.

Diyarbakır Silvan temizlik şirketi olan temizlik şirketimiz tüm Silvan halkına en kaliteli,güler yüzlü,profesyonel temizlik anlayışını getirmiştir.Halkımızın istekleri doğrultusunda kendimizi geliştirip onlara en iyi hizmeti vereceğimizi garanti ederiz.



0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir