Diyarbakır Çüngüş Temizlik Şirketi

Diyarbakır Çüngüş temizlik şirketi olan Duru Temizlik yetişmiş personeli,teknolojiyi yakından takip eden yapısı,müşteri memnuniyetini ön planda tutan anlayışıyla hizmetinizdedir.

Duru temizlik sadece Diyarbakır merkez ve bir kaç ilçesinde hizmet vermek yerine tüm Diyarbakır’a yayılmış hizmet anlayışıyla ulaşılmadık hiç bir ilçemiz kalmamıştır.Çüngüş ilçesinde temizlik şirketi olmamasından dolayı şirketimiz son olarak bayrağını oraya dikmiş ve Çüngüş halkını Diyarbakır merkezde verdiğimiz hizmetlerin tümüyle buluşturmanın gururunu yaşıyoruz.Bundan sonraki hedefimiz ise artık İlimizin sınırlarını aşıp komşu illerde yeni şubeler açabilmek.

Diyarbakır Çüngüş Temizlik Şirketi Hizmetlerimiz 

Ev Temizliği

İnşaat Sonrası Temizlik

Periyodik Temizlik

Okul Temizliği

Büro Temizliği

Banka Temizliği

Havuz Temizliği

Dış Cephe Temizliği

Koltuk Yıkama Temizliği

Bina Merdiven Temizliği

Fabrika Temizliği

Villa Temizliği

Hizmetlerini kapsamaktadır.Bu hizmetlerimizin her biri için detaylı bilgiye linklerimizden ulaşabilirsiniz.Diyarbakır temizlik şirketleri içerisinde verdiğimiz tüm hizmetleri bütün ilçelerimizde aynı standartta,aynı özveriyle yaptığımızı rahatlıkla söyleyebiliriz.

Tüm temizlik hizmetlerimizden sonra müşterilerimiz evlerini kontrol ederler ve ödemeyi iş bitiminde kabul ediyoruz.Garantili temizlik hizmetlerimizde müşterilerimize gerek personel gerekse temizlik yaptığımız mekanla ilgili tüm teminatları veriyoruz.

Hizmet sektörünün ne kadar zor olduğunun farkında olduğumuzdan bunun bilinci içerisinde hareket edip tüm müşterilerimizi memnun etme hassasiyetiyle davranıyoruz.Sektörümüz içerisinde bir kaç ilçemizde lider olmak bize yeterli gelmiyor ve siz değerli müşterilerimiz doğrultusunda sürekli çabalıyoruz.Bu çabalarımızın karşılığı tamamıyla sizin memnuniyetiniz oluşturmaktadır.

Kullandığımız ekipmanlarımız hepsi son teknoloji,denenmiş ve faydasından emin olduğumuz ekipmanlar.Teknik ekibimiz gece gündüz çalışarak temizlik ekiplerimizi desteklemekte daha iyi hizmet ortaya koyabilmek için ekip çalışmasıyla canımızı dişimize takmaktayız.

Ulaştırma kısmında çalışan personellerimiz temizlik yapıcak personellerimizi güvenle ve hızlı bir şekilde temizlik yapılacak mekanlara ulaştırmayı kendilerine amaç edinmiş müşterilerimize zamanında hizmet verebilmemizi sağlamaktadırlar.

Diyarbakır’ın tüm ilçelerinde deneyimli personeller,teknik ekibimiz,ulaştırmadan sorumlu personellerimiz sizin için çalışmakta ve en iyi hizmeti verebilmek adına koordineli bir şekilde hizmet vermekteyiz.Kendimizi geliştirmemiz gereken yönlerimiz olduğunun farkındayız .Bu konuda en fazla fikri siz değerli müşterilerimizden almaktayız.Sizin düşünceleriniz,beklentileriniz,istek ve arzularınız bizim için bir yol haritası oluşturmakta bu doğrultuda ilerlemekteyiz.Son olarak Diyarbakır Çüngüş temizlik şirketlerinin ilki olmanın vermiş olduğu heyecanı sizinle paylaşıp sizlerden gelebilecek olumlu olumsuz tüm yorumları bekliyoruz.


Youtube    İnstagram   Facebook

Google+    twitter


 

 

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir