Diyarbakır Bismil Temizlik Şirketi

Diyarbakır-Bismil-temizlik-şirketi

Diyarbakır Bismil temizlik şirketi

Diyarbakır Bismil temizlik şirketi olan Duru temizlik Diyarbakır merkez temizlik şirketleri içerisinde öncüdür.  Bismil ilçemizin de ilk profesyonel temizlik firması unvanını elinde bulundurmaktadır.

Diyarbakır’ın Bismil ilçesi temizlik ihtiyacı bakımından diğer ilçelerimiz ile hemen hemen aynı potansiyeli taşımaktadır. Bunun farkına varan ilk firma olma özelliğini taşımaktayız. Eğitimli,deneyimli,işinin hakkını vermeye çalışan personellerimiz Diyarbakır’ın diğer ilçelerinde müşterilerimizin beğenisini kazandığımız gibi Bismil ilçesinde de halkımızın beğenisini kazanmaya talibiz . Duru Temizlik olarak Diyarbakır temizlik şirketleri içerisinde verdiğimiz hizmetlerden hangilerini Diyarbakır Bismil temizlik şirketi olan şubemizde vereceğiz? Aşağıdaki yazımızda bu hizmetlerden bahsedeceğiz.

 Diyarbakır Bismil Temizlik Şirketi;Duru Temizlik Hizmetleri

Hizmetlerimiz öncelikle Diyarbakır merkez şubelerimizin tümünde verdiğimiz hizmetleri kapsamaktadır.Temizlik fiyatlarımızı öğrenmek istiyorsanız Diyarbakır temizlik şirketleri fiyatları adlı yazımızdan tüm temizlik fiyatlarımızı öğrenebilirsiniz.

Hizmetlerimiz; Ev temizlik hizmetleri,Büro temizlik hizmetleri,Koltuk yıkama hizmetleri,Cam temizliği ve Dış cephe temizliği,yer temizliği ve cilalama hizmetleri,yerinde halı yıkama hizmetleri,stor perde temizliği,inşaat sonrası daire ve iş yeri temizlikleri,periyodik iş yeri temizliği hizmetleri,okul temizlikleri,yangın sonrası temizliği,villa temizlik hizmetleri,fabrika temizlikleri hizmetlerimizden bazılarıdır.Standartlarımız tüm ilçelerimizde aynı standartlardadır ve hiç bir şekilde kalitemizden ödün vermemekteyiz . Tüm işlerimizde ödemeyi iş bitimde alıyoruz. Müşterilerimiz işlerini görüp memnuniyetlerini sağladıktan sonra ödemenin rahatlığını yaşıyorlar.

Temizlik şirketleri içerisinde en önemli faktörlerin başında personel eğitimi ve birikimi gelmektedir.Personellerimizin eğitimine çok önemlidir. Ne kadar iyi ekipman ve teknolojik imkanlara sahip olursanız olun bunu bir insanın kullanımına bıraktığınız için her şey gelip insan faktörüne bağlanır . Personellerimiz daha önce deneyim sahibi kişiler içerisinden seçilerek iş güvenliği, mesleki yeterlilik ile ilgili bir eğitime tabi tutulur başarılı olanlar içerisinden sağlık kontrolleri yapıldıktan sonra deneyimli personellerimizin gözetimi altında çalışmaya başlarlar. Sahada sürekli izlenerek yetersiz oldukları alanları iyileştirmeleri sağlanır. Bu eğitimler süreç boyunca devam eder,yaşam boyu eğitim temel felsefelerimiz içerisinde yer alır böylelikle her gün bir öncekinden daha iyi hizmet şartları oluşturmuş oluruz. Müşterilerimiz bizi değerlendirir onların isteklerini doğrultusunda personellerimiz şekillenir. Diyarbakır Bismil temizlik şirketlerinin ilki olmamız bizi bu standartlardan hiç bir şekilde geri bırakamaz , Bismil halkının tüm temizlik anlayışları örf,adet,gelenek,görenekleri göz önünde tutularak en kaliteli hizmeti müşterilerimiz ile buluşturmak Duru temizlik olarak boynumuzun borcudur.


Youtube     İnstagram    Facebook

Google+     twitte r


0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir