Diyarbakır Bayram Temizliği

Diyarbakır Bayram Temizliği

Diyarbakır temizlik konusunda en fazla sıkıntıyı bayram öncesinde yaşamaktadır. Bayram temizliği için güvenilir personel bulmanız oldukça zordur. Duru temizlik olarak temizlik konusunda tamamen garanti veriyoruz.

Bayram Temizliği Nasıl Yapılır?

Bayram temizliklerinde evin komple bir şekilde temizlenmesi gerekir temizlenmeyen hiç bir yer kalmamalıdır. Hemen arkasında bayram olduğu için yapmış olduğunuz temizlikten istediğiniz verimi alamazsanız telafisi oldukça zor olacaktır.Bayram temizliği nasıl yapılır;

  1. Personellerimiz temizlik yapılacak eve geldiklerinde öncelikle camların temizliğiyle ev temizliğine başlarlar mikro fiber bezler kullanarak camlarınızı pırıl pırıl yapıldıktan sonra yer temizliğine geçilir.
  2. Yerler silinmeye başlamadan önce elektrik süpürgesiyle tozlar tamamen alınır halılar kaldırılır. yerin tozları ve halıların tozları iyice alındıktan sonra parkeler Arap sabunu kullanılarak kovanın suyu sık sık değiştirilerek tamamen silinir,Karo veya fayans yüzeylerde ise Alkollü yüzey temizleyiciler kullanılır.Böylelikle yerde leke kalması engellendiği gibi odanın havası açılan pencereler ile birlikte mis gibi kokar. Yer temizliğinden sonra mutfak temizliğine geçilir.
  3. Mutfaklarınızı personellerimiz tamamen boşaltarak Genel temizlik malzemeleri kullanarak sıcak suyla dolapların içini ve dışını iyice silip kurular ,dolap üstleri de tabi ki unutulmaz. Mutfağın yerleri camları silindikten sonra mutfak dolapları tekrar yerleştirilir.
  4. Sıra geldi banyolara banyolarda klozetler yoğun çamaşır suyu dökülüp kapağı kapatılır bir süre bekledikten sonra fırçayla iyice ovulduktan sonra sıcak suyla klozetler durulanır ve klozet kokusu takılır. Fayanslar silinir lavabolar çamaşır suyuyla ve cif ile ovularak temizlenir.
  5. Evin duvarları da Genel temizlik malzemesi kullanılarak silinir. Kağıt olan kısımlarda daha fazla dikkat edilerek kağıtların yıpranması engellenmiş olur. Duvar temizliğinin detayları için tıklayın .
  6. Tuvaletin fayansları silinir. ve çamaşır suyu kullanılarak tuvalet taşı iyice temizlenir.Aynalar iyice silinir ve tuvalet kokusu yerleştirerek tuvaletin mis gibi kokması sağlanır
  7. Koltuklarımız üç motorlu makinemiz ile iyice silinir. Sıcak su ve Kosla’nın halı yıkama şampuanıyla ilk günkü parlaklığını ve temizliğini almış olur.

Diyarbakır temizlik şirketlerinin ilk şirketi olan firmamız deneyimli personelleri ve son teknoloji ekipmanları ile 10 yıldır her bayram olduğu gibi bu bayramda siz değerli müşterilerimizin hizmetindedir. Bayram temizlikleri için Randevularınızı erken tarihlerde almayı unutmayınız.


Youtube     İnstagram    Facebook

Google+     twitte r


Diyarbakır inşaat Sonrası Temizlik Şirketleri

/
Diyarbakır inşaat Sonrası Temizlik Şirketleri , Duru temizlik…

Ev Temizliği Nasıl Yapılır?

/
Ev temizliği nasıl yapılır ? Ev temizliğine nereden başlanır?…

Diyarbakır da temizlik şirketleri

/
Diyarbakır da temizlik şirketleri arıyorsanız Diyarbakır'ın…

Temizlik Şirketi Diyarbakır

/
Temizlik şirketi Diyarbakır Diyarbakır'ın en eski temizlik…

Diyarbakır Temizlik Elamanları En İyileri!!

/
Diyarbakır temizlik elamanları , en iyileri ,temizlik…