Diyarbakır Kayapınar koltuk yıkama da tüm temizlik kollarında olduğu gibi en iyi makineler ve profesyonel bayan personellerimiz ile hizmetinizdeyiz.

Duru temizlik olarak Diyarbakır’ın ilk koltuk yıkama fabrikası olarak 2014’de hizmetimize başladık. Kayapınar da bulunan iş yerimiz Diyarbakır geneli koltuk yıkama hizmetini vermekle birlikte en etkin çalışma alanımız Kayapınardır.

Kayapınar da koltuk yıkama hizmeti veren bir çok firma var. Bunların içerisinde elbette işini ciddiye alan firmalar olmakla birlikte müşterilerimiz açısından ciddi sorunlar ortaya çıkaran firmaların sayısı da az değil. Diyarbakır koltuk yıkamacılar açısından çok zengin bir yer buna bağlı olarak merdiven altı hizmetlerinde bu oranda fazla olmasına olanak sağlıyor.

Kayapınar da Koltuk Yıkama Hizmeti İçin Firma Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli

  1. Firma seçerken ilk adım referanslarına bakıp müşteri yorumlarını okumanız olmalı ancak bu yeterli olmayacaktır.
  2. Koltuk yıkamayı nasıl yaptıklarını firma yetkilisi tarafından detaylıca anlatılması isteyin. Koltuk yıkamada yapılan en büyük sorunların başında fırçalama işlemi gelmekte neden mi? Fırçalanan koltuklarınızda yıpranma olayı meydana gelir. Evet hızlı ve etkin sonuç alınır. Ancak koltuklar açısından son derece zararlıdır. Firmaların büyük bir kısmı bu yöntemi tercih eder. Çünkü işçiliği az ve işlem çok kısa sürer. Ancak fırçalama işlemi yapan firmalar ile kesinlikle çalışmayın.
  3. Koltuk yıkama işlemi yapılırken dikkat etmeniz gereken diğer bir faktörde kullanılan temizlik ürünüdür. Genellikle koltuk yıkama işlemi yapan firmalar güvenilirliği olmayan ürünler kullanıyorlar buda koltuklarınızın renklerinin solmasına neden olabiliyor. Bilindik marka temizlik ürünleri kullanılması çok önemli buna da çok dikkat etmelisiniz.
  4. Bir diğer faktörde fiyat koltuk yıkama fiyatlarımızı öğrenmek için Diyarbakır koltuk yıkama fiyatları adlı yazımızdan okuyabilirsiniz. Fiyatı çok düşük olan firmaları tercih etmeyin çünkü her işin belirli bir maliyeti vardır. Düşük maliyetler işten verim almanın zor olacağının bir göstergesi olabilir.

Diyarbakır Kayapınar Koltuk Yıkama da Lider Firma Duru Temizlik Koltuklarınızı Nasıl Yıkar

Girişi kısmında azda olsa bahsettiğimiz gibi bizi arayıp randevu talebi oluşturduktan sonra şirket aracımız belirtilen saatte evinizde oluyor. En kaliteli koltuk yıkama makinelerini kullanarak koltuk yıkama işleminiz gerçekleşiyor. Bu konuda en iyi şekilde yetiştirdiğimiz bayan personellerimiz evlerinize gelerek yıkama işlemini gerçekleştiriyor. Koslanın dışında her hangi bir ürün kullanmıyoruz. Yüksek emiş gücüne sahip makinemiz koltuklarınızın içerisindeki tüm kirleri vakumluyor. Bir taraftan deterjanlı ve sıcak su koltuklarınıza püskürtülüp diğer taraftan vakumlanıyor. Koltuk yıkama işlemini nasıl gerçekleştirdiğimizi öğrenmek içinvideomuzu tıklayarakizleyebilirsiniz.