Diyarbakır temizlik firması; Duru Temizlik

Duru TemizlikDiyarbakır temizlik firması;Duru temizlik temizlik hizmetlerimizden aşağıda kısaca bahsetmeye çalıştık.İlginizi çeken hizmetlere linklerden ulaşabilirsiniz.

Dış Cephe temizliği için uzman ekibimiz temizliğin yapılacağı yeri yerinde inceleyerek yine en ekonomik şekilde yapılacak temizliğe karar verir.Bunlar

Diyarbakır Temizlik Firmalarının En İyi Dış Cephe Temizliği

Öncelikle müşterilerimiz ile temasa geçen personellerimiz evleriyle ilgili bilgileri müşterilerimizden alıp en ekonomik şekilde evlerinin nasıl temizleneceği ve kaç personel gönderileceğini kararlaştırırlar bundan sonra iş deneyimli ekiplerimize kalmıştır.Evleri pırıl pırıl yaptıktan sonra müşterilerimizle tekrar temas kurulur ve müşterilerimizin memnuniyetinden emin olduktan sonra personellerimiz servis aracımız tarafından alınır. İş bitmeden müşterilerimizden asla ödeme alınmaz.

Ev temizliğinde günlük ev temizlik hizmetleri veya bahar temizliği,kış temizliği,kiracı evden çıktıktan sonra yapılan temizlikler,İnşaatı yeni tamamlanmış temizlikler bu kapsama girmektedir.

Diyarbakır Temizlik Firmalarının En Kapsamlı

 Ev Temizliği

Diyarbakır temizlik firması;Duru temizlik şirketinin verdiği hizmetlerden bahsedeceğiz bu yazımızda;

olmak üzere 3 kısma ayrılır .Bunlardan en güvenli ve ekonomik olan tercih edilir.

Dağcı ekiplerimiz kullanılarak yapılacak temizlikler

Vinç kullanılarak yapılacak temizlikler

Çeşitli aparatlar kullanılarak yerden yapılan müdaheleler

Büro temizliklerimiz de ikiye ayrılır.

Diyarbakır Temizlik Firmamızın Genel Temizlik Hizmeti

Temizliklerimiz genel olarak 4 kolda toplayacaz

Periyodik temizlikler

Günü birlik temizlikler

Koltuk Yıkama

Bina Merdiven Temizliği

Büro Temizlikleri

   Periyodik temizlikler

Düzenli olarak günlük, haftalık,15 günlük ve aylık periyotlarda yapılan temizlik hizmetlerimizdir.Kullanılan malzemeler ve ekipmanlar temizliğin yapıldığı mekanda bırakılır düzenli olarak personellerimiz önceden belirlenmiş günlerde hizmet verirler.

Günü Birlik Temizlik;

Günü birlik temizliklerimiz de ihtiyaç oldukça müşterilerimizin talepleri doğrultusunda mobil ekiplerimizin verdikleri hizmettir.

Koltuk Yıkama;

Koltuk yıkama hizmetimiz endüstüriyel makinelerimiz ile ekiplerimiz evlerinize gelerek koltuk yıkama işlemini gerçekleştiriler standart bir makineden 3 kat daha güçlü olan makinelerimiz ile koltuklarınız il günkü parlaklıklarına kavuşacaktır.

Bina ve Merdiven Temizliği;

Bina ve sitelerin en çok şikayetçi oldukları konuların başında apartman görevlileri gelmektedir.Kalifiye eleman bulmakta zorlanan apartman yönetimleri çalıştırdıkları apartman görevlisine daire tahsis etmek ve işten çıkardıkları personellere tazminat ödemek zorunda kalabilirler bütün bunlardan kurtulmak için Duru Temizliği aramanız yeterli sitenize gelip gerekli keşfi yaptıktan Binalarınızı,sitelerinizi bize emanet edebilirsiniz sonra düzenli olarak personellerimiz  tüm sitenizin temizliğini yapacak karşınızda profesyonel bir muhatap bulup faturalı olarak işinizi yaptırıp tüm sorumluluk ve yükümlülüklerden kurtulacaksınız.

Diyarbakır temizlik firması;Duru temizlik yaklaşık 10 yıldır halkımızın hizmetinde olan halkımızın güvenini ve beğenisi kazanmış kurumsal bir firmadır.