Stor perde temizliğinde ne kullanılır? Nasıl yapılır? Stor perde temizliğini evde yapmak çok ekonomik ve kolay inanamayacaksınız.

Stor perde temizliği bütün bayanların başına dert olmuş durumda neden mi ? Çünkü stor perde temizliğinin nasıl yapıldığını bilmedikleri için. Bayanların bir çoğu şirketimizi arayarak stor perde temizliği ne kadar? diye soruyorlar. Hemen söyleyelim stor perde temizliği fiyatları için stor perde fiyatları adlı bağlantıdan Türkiye geneli fiyatları öğrenebilirsiniz. Ancak bize sorarsanız stor perde temizliğini evde yapmanız. Böylesi hem çok daha güvenilir. Hem ekonomik,hemde kısa sürede perdelerinizi kullanabilecek duruma geliyorsunuz. Stor perde yıkayan firmalar mevsim döngülerinde perdelerinizi haftalarca getirmiyorlar. Bazen perdeleriniz zarar görebiliyor. Kısacası kendi işinizi kendiniz yapmanız en iyisi!! Peki ama nasıl hiç merak etmeyin anlatacağız.

 Stor Perde Temizliğinde Hangi Temizlik Ürünün Kullanmalıyım?

Stor perde temizliğinde kullandığımız temizlik ürünü büyük önem taşımaktadır. Kullandığınız ürünler stor perdenin  renginin solmasına neden olan ürünler kesinlikle olmamalıdır. Defalarca farklı temizlik ürünleri deneyen personellerimiz. En iyi sonucu Kosla halı şampuanının verdiğini keşfetti. Kosla halı şampuanı üzerinde elde yazan ambalajlarının zarar vermeden çok iyi beyazlatma yeteneği bulunuyor. Çokta pahallı değil ikili ürünleri 35 40 TL arasında . Ancak kullandığınız stor perdeler mutfakta  ise kovanın içerisine biraz Fairy bulaşık deterjanı eklemeniz iyi olur. Çünkü mutfakta bulunan yağları çözme konusunda oldukça iyi . Çamaşır suyu kullanmamanız gerektiğini söylememize gerek yoktur her halde . Yine ağartıcı özelliğe sahip ürünler yağ çözücüleri kesinlikle kullanmayınız. Bunlar perdelerinizin çöpe gitmesine neden olabilir.

  Stor Perde Temizliğini Nasıl Yapmalıyım?

Stor perde temizliğinde ne kullanmalıyım? sorusunun cevabını verdiğimize göre geçelim stor perde temizliğinin nasıl yapılması gerektiğine stor perdelerinizi yerinden çıkarmadan nasıl temizleneceğini öğrenmek istiyorsanız. Bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

  1. Bizim burada bahsedeceğimiz temizlik daha kapsamlı ve içinizi rahat ettirecek türden bir perde temizliği olacaktır 🙂
  2. Stor perdelerinizi sonuna kadar açıp tırnaklarından rahatça çıkarın. Çok rahat çıkıyor fazla zorlamanıza gerek yok.
  3. Çıkardığınız stor perdeleri balkona veya banyoya (gideri olan bir yere) yan yana dizin. Bir birlerinin üzerine gelmeyecek şekilde .
  4. Gelelim malzemelere kombiden aldığınız sıcak suyu bir kovaya doldurun . Araba yıkama fırçalarından yumuşak olandan bir tane ayarlayın. Tabi ki Kosla’nın halı yıkama şampuanını da ayarlayın.
  5. Kovayı yarıya kadar sıcak suyla doldurup halı yıkama şampuanından yarım çay bardağı kadar kovanın içerisine dökün. Fırçayla iyice köpürtün.
  6. Sıcak suda köpürmüş halı yıkama şampuanımızı perdeleri iyice ovarak köpükleyelim içimiz rahatlayana kadar 🙂 Her yerini iyice ovalım.
  7. Yağ lekesi olan ve çıkmayan yerler var ise bir miktar fairy damlatıp iyice ovalım.
  8. Bütün bu işlemleri yaptıktan sonra 15 dakika kadar köpüklü bir şekilde perdeleri bekletelim. Son olarak ta soğuk su ile durulama işlemini gerçekleştirelim.
  9. Duruladığınız perdelerinizi kırışmadan  balkon demirlerine serin veya uygun bir yere asın. Perdeleriniz kar gibi olacak hemde çok fazla zamanınızı da almayacaktır.

Stor perde temizliğinde ne kullanmalıyım ? Sorusunun cevabını almış olduğunuzu düşünüyorum. Kesinlikle denenmiş ve en iyi sonucu aldığımız temizlik ürünü olduğunu söyleyebilirim. Tabi nasıl kullanıldığının da önemi büyük. Sizde stor perde temizliğiyle ilgili deneyimlerinizi bizimle paylaşırsanız. Okuyucularımıza çok daha faydalı olacağımızı düşünüyorum. Pratik temizlikçim adlı instagram hesabımızdan da bizleri takip edebilirsiniz.

İsim