Duvar-nasıl-silinir?

Duvar nasıl silinir? Sihir gibi önerilerimiz temizlik anlayışınıza yeni bir soluk katacak.Tüm duvar çeşitlerinin nasıl temizlendiğini yazımızda hokus pokus.

Duvar nasıl silinir? Bu sorunun yanıtı ama hangi duvar ? diye bir soru olacaktır. Çünkü tüm duvarları aynı şekilde silindiğini düşünüyorsanız büyük bir yanılgı içerisindesiniz demektir. Tabi ki aynı malzemeden yapılmış duvarları silmenin de birden fazla yolu olduğunu unutmayın!

Merak etmeyin Duvar nasıl temizlenir tüm cevaplar bu yazımız da hemde tüm detaylarıyla bahsedeceğiz. Öncelikle bazı yanlış bilinen gerçeklere değineceğim. Arap sabunuyla cam nasıl silinir diye sürekli sorular alıyoruz. Sevgili okuyucularım Arap sabunu ile duvar silinmez. Bunun en büyük nedeni çok fazla köpük oluşturması buda durulamak için çok fazla çaba sarf etmenize neden olacaktır. Böyle bir yöntem yok peki o zaman nasıl silinir diyorsanız buyurun tüm detaylar.

Plastik Boya Duvar Nasıl Silinir?

Plastik boya ile boyanmış duvarların temizliği duvar çeşitleri içerisinde en kolay olan temizliktir. Plastik boyalar yapısı gereği silim ve temizlik için uygun bileşenlerden yapılmıştır. Farklı yöntemler olsa da biz burada en pratik silim yönteminden bahsedeceğiz.

Plastik boyalı duvarlar için L.O.G.  genel temizleyiciden bir kapak sıcak kovaya dökerek iyice karıştırın sonra da Mikro fiber bez kullanarak duvarlarınızı yukarıdan aşağıya doğru silmeye başlayın. Hepsi bu kadar durulama işlemi kesinlikle yapmıyorsunuz bu işlemi yaparken dikkat etmeniz gereken şey kovadaki suyun çok kirlenmeden değişmesi. Kovadaki suyunuz silim işleminden sonra artık kirlenmiyor ise artık duvarlarınızı kurumaya bırakabilirsiniz.

 Kağıt Duvarlar Nasıl Silinir?

Kağıt duvarların silim işlemi çok dikkatli yapılmalıdır. Çünkü duvar kağıtları oldukça hassastır. Güncel fiyatlarını düşünürseniz çok dikkatli olacağınızdan eminim. Öncelikle aşındırıcı ve ağartıcı kimyasallardan kesinlikle uzak durmalısınız. Onun yerine organik temizlik ürünlerini tercih edebilirsiniz. Evde organik temizlik ürünleri nasıl yapılır adlı yazımızın işinize yarayacağından eminim. Organik ürünler yoksa L.O.G kullanabilirsiniz. Sıcak suyun içerisine 2,3 kapak L.O.G eklemeniz yeterli. Silme işlemini sünger kullanarak yapmalısınız, süngeri kovaya batırıp iyice sıktıktan sonra silme işlemine koyulabilirsiniz. Çok fazla duvarları ıslatmamaya özen gösterin aksi halde kabarabilir. Çok fazla ıslandığını düşünürseniz derhal kurutun. İnstagram hesabımızdan temizlik ile ilgili önerilerimizi takip edebilirsiniz.