koltuk-nasil-silinir?Koltuk nasıl silinir? Yazımız koltuk yıkamanın tüm sırlarını ifşa ediyor. Koltuk yıkamacılar bize çok kızacak. Şifrelerimiz ile hayatınız çok kolaylaşacak.

Koltuk nasıl silinir evde? Diye sorarsanız koltuk yıkama fabrikaları bunun pek mümkün olmayacağını söylerler hep. Ancak gerçekte durum hiçte böyle değildir. Evde yapılan koltuk yıkama işlemi çok daha iyi bir sonuç verebilir. Önemli olan uygulayanın ne kadar özen gösterdiği ve işi kuralına göre yapıp yamadığı. Her işte olduğu gibi koltuk yıkama işleminin de püf noktaları vardır. Bu püf noktalara dikkat etmeniz halinde çok iyi sonuç alabilirsiniz. Burada aklımıza ilk gelen soru koltuk nasıl silinir?,neyle silinir? sorusudur. Hiç merak etmeyin tüm sorularınızı biliyoruz . Cevaplarımız da hazır. Koltuk yıkama da en iyi yöntemlerden biri Arap sabunu kullanımıdır. Bunun için çok geniş ve detaylı bir yazı yazdık koltuk temizliğinde arap sabunu mucizesi adlı yazımızı okuyabilirsiniz.

Aspirin İle Koltuk Nasıl Silinir?

Aspirin ile koltuk silme işleminin nasıl gerçekleştirileceğinden daha önce hiç bahsetmemiştik. Solverso Asp ve sodyum hidroksit birde çok miktarda suyun karıştırılması ile Aspirin dediğimiz deterjan elde edilir . İçindeki sodyum hidroksit beyazlatma gücüne sahip olduğundan kullanılır. Aspirini sıcak suyla dolu bir kovanın içerisine bir kaç kapak koyduktan sonra işlem başlar. Bezi suyun içine daldırıp yıkadıktan sonra koltuğunuzu silmeye koyulabilirsiniz. Lekelerin yoğun olduğu yerlere aspirini direkt dökün. Sıcak suyu da üzerine dökerek bezle güçlü bir şekilde ovun. Bezi sık sık yıkayın kovadaki su bulandıkça suyu yenileyin. Koltuklarınızın renginin açıldığını ve çok iyi sonuç aldığınızı göreceksiniz. Ama söylediğimiz şekilde yapmaya özen göstermelisiniz.

  Koltuk En Güzel Nasıl Silinir?

 Koltuk en güzel nasıl silinir? Sorusunun yanıtına gelelim. Koltuk en güzel Kosla Halı Yıkama şampuanı ile silinir. Üzerinde elde yazan Kosla halı şampuanı olmasına özen göstermelisiniz. Koltuk silerken nelere dikkat etmeliyim? diye sorsanız ve tek bir yanıt vermem gerekse bu yöntemi uygulamanızı önerirdim. Burada da Aspirin ile aynı yöntemi kullanacağız ancak Kosla halı şampuanı köpüklü ve suyumuzu iyice köpürtüp koltukların üzerine süreceğiz. Sonrasında 15 20 dakika bekledikten sonra sıcak su dolu saf su ile dolu kovaya bezi daldırıp iyice sıktıktan sonra koltukları durulanacak. Böylelikle koltuklarınız pırıl pırıl olacak. Deri koltuk temizliğini merak ediyorsanız da . Deri koltuk temizliği nasıl yapılır? adlı yazımızı okumanızı tavsiye ederim. Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyoruz.