Aspirin ile koltuk yıkama da ne kadar etkili ve Aspirin kullanılarak koltuk nasıl silinir? Tüm detaylar ve daha fazlası yazımızda! Dikkatle okuyun.

Koltuk yıkamanın bir çok yöntemi vardır. Bunları daha önceki yazılarımızı takip ederek öğrenebilirsiniz. Ancak bu sefer bahsedeceğimiz Aspirin ile koltuk yıkama işlemi diğerlerinden biraz daha farklı bir yöntem. Aspirin oldukça ucuz ve her köşe başında bulunan marketlerden satın alabileceğiniz bir ürün olmasından dolayı size daha pratik gelecektir. Koltuk yıkama ile ilgili olabildiğince farklı yöntemler sunmamızın amacı okuyucularımızın kendilerine uygun yöntemi seçip faydalanmalarını sağlamaktır. Dilerim faydalanırsınız.

 Koltuk Yıkamada Aspirin Kullanarak Koltukları Nasıl Yıkarım?

Aspirin kullanarak koltuklarımızı yıkamadan önce malzemelerimizden bahsedelim . Bir kova ,sıcak su ve patates filesi var ise patates filesi yoksada duş tülü kullanabilirsiniz. Ancak patates filesini tavsiye ediyoruz. Çünkü patates filesi çok daha sert olduğundan ovalama yaptığımızda koltuklarımızın dahada temiz olduğunu fark edeceğiz. Gelelim koltuklarımızın yıkanma işlemine kovamızı sıcak suyla doldurduktan sonra yarım çay bardağı aspirini içine boşaltalım. Sonra koltuğun üzerine bir miktar Aspirini püskürtün ve kovanın içerisine daldırdığımız patates filesiyle koltukları iyice silmeye başlayalım. Koltuklarınızın iyice köpürdüğünden emin olduktan sonra bezlerini koltukları iyice ovun yalnız çok fazla bastırmamaya özen gösterin. Aksi halde koltuklarınız zarar görebilir. Dikkatli bir şekilde ovalama işlemini yapın ve iyice köpürmesini sağlayın. Sonrasında farklı boş bir kovaya durulama suyu almalısınız. Mikro fiber bezi kovada iyice yıkadıktan sonra durulama işlemini gerçekleştireceğiz. Koltuklarınızın üzerindeki köpüğü bezle iyice sildikten sonra kovada bezinizi yıkayın ve durulama işlemini gerçekleştirin. Sonrasında havlu bezlere ihtiyacımız olacak havlu bezleri kullanarak en son işleme geçeceğiz kurulama işlemini yapmadan koltuk silme işlemini bitirmiş olmayız. Kurulama işlemini yapmayı unutursanız leke kalmasına neden olabilir. Bu yüzden bu son adımı atlamadan mutlaka gerçekleştirin. Sonuç mu? Pırıl pırıl koltuklara kavuştunuz.

Bu yazımızda Aspirin ile koltuk yıkama nasıl gerçekleştirilir sorusuna yanıt vermeye çalıştık. Ancak yukarıda da bahsettiğimiz gibi koltuk silme işleminin farklı yöntemleri de bulunmakta bunlardan en fazla okunanlardan bir tanesi de Koltuk yıkama da Arap sabunu mucizesi adlı yazımızı okuyabilirsiniz. Elbette temizlikle ilgili diğer önerilerimizi takip etmek istiyorsanız Pratik temizlikçim adlı instagram sayfamızı da takip edebilirsiniz.