Diyarbakır ev temizliği fiyatları hakkında bilmeniz gerekenlerin hepsini yazımızda topladık. Ev temizliğinde hangi işi ne kadara mal olur? hepsi bu yazıda.

Diyarbakır’da ev temizlik fiyatları çok çeşitlilik göstermekte elbette insanlar bu fiyatları görünce kafaları karışmakta bu kafa karışıklığını gidermek için kaleme aldığımız yazımızda Diyarbakır ev temizlik şirketlerinin bazılarının  neden çok ucuza personel gönderdiklerinden tutun güncel 2020 fiyatlarının neler olduğuna kadar hepsinden bahsedeceğiz .

Diyarbakır’da ev temizliği yaptırmak istiyorsanız. Öncelikle evinizde yaptırmak istediğiniz temizliğin kapsamına karar vermelisiniz. Kapsamlarına göre temizlik fiyatları değişiklik göstermektedir. Hangi işleri yaptıracağınıza karar verdikten sonra da  temizlik fiyatlarını araştırmaya koyulabilirsiniz. Ancak dikkat etmeniz gereken tek şey tabi ki bu değil bunun yanında şirketle ilgilide araştırma yapmalısınız. Çünkü piyasada irili ufaklı bir sürü şirket bulunmakta bunların çoğunun vergi levhası yok. Çalıştırdıkları personelleri günü birlik sağdan soldan topladıkları kişiler. Ucuzu işlerden mutlaka şüphelenmelisiniz. Çünkü vergiye tabi olan şirketler personellerin sigortasını yatırıp en kaliteli malzemeleri kullanırlar. Ancak merdiven altı firmalar tek seferlik iş yaparlar ve müşterilerin evlerinin zarar görmesi durumunda hiç bir hak iddia edemezsiniz. Bunun için müşterilerimizi çok dikkatli olmaya davet ediyoruz.

  Diyarbakır Ev Temizliğinde Kapsamına Göre Fiyatlarımız

Günlük temizlik dediğimiz tek bayan personelimizin geldiği temizlik hizmeti şunları kapsamaktadır;

  1.     Camlar siliniyor.
  2.     Yerler Siliniyor.
  3.     Toz alınıyor.

Tek personel ücretimiz 150 ₺ dir.

İki personel gönderdiğimiz temizliğin kapsamı daha geiş olmak ile birlikte müşterilerimizin tercihine göre bir kaç eksikliği bulunmakta ancak temizlik programımızdaki esnekliği müşterilerimiz yapabilmektedir.

  1. Camların silinmesi.
  2. Kapıların silinmesi.
  3. Yerlerin silinmesi.
  4. Toz alma işleminin gerçekleşmesi.
  5.  Mutfak dolapları dıştan siliniyor.

Yukarıdakilere ek olarak müşterilerimiz . Duvarlarını veya Koltuklarını yada mutfak dolaplarının içini temizliyor. Üç işten birisini müşterilerimiz tercih edebiliyor. Bu işlerin tamamı 250 ₺ olarak gerçekleştiriliyor.

Diyarbakır ev temizliği fiyatlarından bahsettiğimiz yazımızda her şey dahil olan ev temizliğinden bahsedeceğiz.

 

  1. Camların silinmesi.
  2. Kapıların silinmesi.
  3. Yerlerin silinmesi.
  4. Toz alma işleminin gerçekleşmesi.
  5.  Mutfak dolapları iç ve dıştan siliniyor.
  6. Koltukların silinmesi
  7. Duvarların silinmesi

Yukarıdaki işlerin tamamını da 350 ₺ olarak gerçekleştiriliyor. Ev temizliğini nasıl gerçekleştirdiğimizi merak ediyorsanız . Diyarbakır ev temizliği adlı yazımızı da okuyabilirsiniz. Ayrıca pratik temizlikçim adlı instagram hesabımızı da takip etmeyi unutmayın.

 

Ev Temizliği Nasıl Yapılır?

/
Ev temizliği nasıl yapılır ? Ev temizliğine nereden başlanır?…