Diyarbakır temizlik şirketi fiyatları ile merak ettiğiniz her şey bu yazımızda olacak. fiyatlar neye göre belirlenir. Ne kadar olmalı? Hepsi burada!!

Diyarbakır temizlik şirketi fiyatları kapsamlarına göre değişiklik göstermek ile birlikte temizlik firmasının kalitesine göre de farklılık gösterir. Kaliteli bir temizlik şirketi ile çalışmayı seçerseniz. Elbette standarları olan bir firma ile çalışmış olursunuz ki bu sizin açınızdan çok avantajlı olan bir durum arz eder. Neden mi? Fiyatı çok ucuz olan firmalar gerek kullandıkları malzemelerin kalitesizliği gerekse de Diyarbakır temizlikçi sektöründeki en ucuz elemanlar ile çalışma çabalarından olumsuz etkilenmiş olacaksınız. İnanın bu size hiç ucuza patlamayacaktır. O yüzden biz Diyarbakır temizlik sektörünün en eski ve köklü kuruluşu olan Diyarbakır Duru temizliğin fiyat listesini sizlerle paylaşacağız.

 Diyarbakır Duru Temizlik Ev Temizlik Fiyatları

Diyarbakır ev temizliği sektörün büyük bir kısmını oluşturmaktadır. Ev temizliğimiz kapsamlarına göre  ve kullanılan temizlik malzemeleri,ekipman ve personel yemeklerini her şey dahil dediğimiz sisteme göre sınıflandırılmaktadır.

Ev Temizliğinde tek personel ile olan günlük temizliklerimiz 150 TL ye yapılır ve adı üzerinde günlük olarak yapılan temizlikleri içerir. Cam temizliği,yer temizliği ve toz almayı kapsamaktadır. Malzeme ve yemekler dahil değildir. Dahil olursa fiyat 180 TL ye çıkmaktadır.

Ev temizliğin de iki personel gönderirsek yapılan temizlik hizmetinin kapsamı da artmaktadır. Kapıların silinmesi,yerlerin silinmesi,cam silinmesi,toz alımı yapıldığı gibi bunlara ek olarak müşterilerimizin seçebilecekleri ek seçenekleri de mevcuttur. Ya koltuk temizliği ya Duvar silinmesi yada mutfak dolaplarının içini de bu temizlik kapsamaktadır. fiyat olarak ta 250 TL yemek ve malzemede dahil olursa 300 TL gibi bir fiyat oluşmaktadır.

Ev temizliğin de üç personel göndermemiz halinde en geniş kapsamlı temizliği yapmış oluruz. Kapı,Pencere,Camlar,Yerler,banyo,tuvalet,balkonlar,duvarlar,mutfak dolaplarının içi ve koltuklar her şey dahil bir temizlik yapılıyor. Fiyatıda 350 TL malzeme ve yemekleri bize ait olursa fiyatımız 400 TL olmaktadır.

Diyarbakır temizlik şirketi fiyatları ile ilgili daha geniş bilgi sahibi olmak isteyen müşterilerimiz Diyarbakır temizlik şirketleri fiyatları adlı yazımızı okuyabilirler. Ayrıca bizi Pratik temizlikçim adlı instagram sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Ev Temizliği Nasıl Yapılır?

Ev temizliği nasıl yapılır ? Ev temizliğine nereden başlanır? ve Boş ev temizliği nasıl yapılır konuyla ilgili tüm detaylar profesyonellerin önerileri . Yeni evli olabilir ve bir evin temizlik yükünü yeni omuzlarınıza almış olabilirsiniz veya uzun süredir ev hanımı da olabilirsiniz hiç fark etmez . Ev temizliği nasıl yapılır? sizlere bütün ayrıntılar ile adım adım […]