Diyarbakır temizlikçi kadın kendi imkanlarınızla bulabilmek çok zor yer ama Duru temizlik var.Ev temizliği için temizlik personellerimiz hizmetinizde.

Yazımıza geçmeden önce temizlikçi kadın ile  ilgili fiyatları öğrenmek istiyorsanız Diyarbakır temizlik şirketleri fiyatları adlı linki tıklayarak yazımızı okuyabilirsiniz.

Diyarbakır gittikçe büyüyen bir şehir büyüdükçe evlerde çalıştırmak için daha fazla temizlikçi kadına ihtiyaç duyuluyor.Tabi buda  bir sürü sorunu beraberinde getiriyor.

Niteliksiz ve Vasıfsız İnsanların Bu İşe Yönelmesi;

Ne yazık ki temizlik işine yönelen insanların % 80 i vasıfsız personeller bu yüzden evinizi temizletmek için çağırdığınız personele hiç bir şey yaptıramadan göndermek zorunda kalıyorsunuz.

Diyarbakır’da temizlikçi kadın aramak istemiyorsanız,deneme yanılma yoluyla evlerinizde çalıştırdığınız personellerden verim almaya çalışıyorsanız her türlü riski alıp (sigortasız elaman,hırsızlık olayları vb) temizlikçi aramanıza gerek yok Duru temizlik bu ihtiyaçlarınızın tamamını karşılıyor. En güvenilir şekilde temizlikçi bulabileceğiniz tek adres.

Sigortasız ve Eğitimi olmayan Personellerin Vermiş olduğu zararlar;

Evet diğer bir sorun ise sigortasız çalışan ve temizlikle ilgili herhangi bir eğitim almamış olan personeller evinizde herhangi bir şey kırıldığında ne yazık ki üzerine bir bardak su içmek zorunda kalıyorsunuz. Eğer evinizde gündelik temizlikçi personel çalıştırıyor ve sigortasını nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız . Gündelik Temizlikçi bayan günlük sigorta nasıl yapılır? adlı yazımızı okuyabilirsiniz.

Hatta Allah korusun herhangi bir kazada karşınızda bir muhatap bulamıyorsunuz. Bu her zaman başa gelebilecek bir olay değildir. Ama bir kez başa gelirse sonuçlarının çok ağır olacağını lütfen unutmayın.

Neden Duru Temizlikle çalışmalıyım?

Diyarbakır-Temizlikçi-Kadın

Diyarbakır-Temizlikçi-Kadın

Duru Temizlikten çağıracağınız temizlikçi kadınlar firmanın 10 yıllık tecrübesiyle size ulaşırlar 10 yıldır hizmet veren firmamız Diyarbakır genelinde günlük 50’ye yakın personel dağıtmaktadır. Dolayısıyla sizin karşılaştığınız problemlerin hepsiyle daha önceden karşılaşmıştır.Ve bunlara çözüm yolları üretmiştir.

% 100 müşteri memnuniyeti sağlamak amacı ile personellerimiz deneyimli personeller içerisinden seçilip sürekli eğitime tabi tutulurlar.

Eğitimli Ve Deneyimli Personeller; 

Duru Temizlik olarak personellerimizin hepsi eğitimlidir. Müşterilerimizden gelen geri bildirimlere göre sürekli puanlama yapılır.Bu şirket içerisinde hem tatlı bir rekabetin oluşmasına hemde müşterilerimiz için en iyi hizmeti sunmamıza neden olmaktadır.

Sigortalı ve yıllardır yanımızda çalışan personellerimiz sürekli eğitimden geçerler her ne kadar alt kültür seviyesinden olsalar da müşterilerimize nasıl davranmaları gerektiğini çok iyi bilirler.Müşterilerimizin bizim için ne kadar değerli olduğunun farkında olan personellerimiz bu konudaki hassasiyetimizi bilip ona göre davranırlar. Zaman içersin de müşterilerimizin alışkanlıklarını öğrenip beklentilerini en doğru şekilde karşılamış oluruz.

Diyarbakır temizlik şirketleri içerisinde  2009’dan bu yana faaliyet gösteren firmamız Diyarbakır’daki temizlik sektörünün öncüsüdür.Temizlikle ilgili hemen hemen tüm hizmetleri sunmaktayız.Diyarbakır temizlikçi kadın ihtiyacının yarısından fazlasını şirketimiz karşılamaktadır. olarak 7/24 hizmetinizdeyiz.

Youtube       İnstagram       Facebook 

 twitter