Arap-Sabunu-temizlikte-nasıl-kullanılır?Arap sabunu temizlikte nasıl kullanılır? Geçmişte temizlikte her yerde kullanılan bu ürün unutturulmaya çalışılıyor. Ancak temizlik konusunda hala rakipsiz.

Büyüklerimizin bir çok alanda kullandığı Arap sabunu acaba gerçekten de iyi bir temizlik ürünümü? Yoksa imkansızlıklar yüzünden mi Arap sabunu büyüklerimiz yüzünden kullanılıyordu? Temizliğin hangi alanlarda Arap sabunu kullanılıyordu? Arap sabunu kullanmak diğer temizlik ürünlerine göre daha sağlıklı mı? Bütün bu soruların yanıtlarını ve daha fazlasını yazımızda bulacaksınız?

        Arap Sabunu Nedir ? Temizlikte Hangi Alanlarda Kullanılır?

Eskiden temizliğin hemen hemen her alanında kullanılan Arap sabunu bu günlerde daha spesifik alanlarda kullanılıyor. Ancak temizlikte kullanılan en iyi alanların başında ilk olarak parke temizlikleri geliyor. Parkelerin temizliğinde parlamasında Arap sabunundan daha iyi bir temizlik maddesi bulmak olanaksız. Piyasada şu anda bir sürü parke temizleyicisi olduğunu biliyoruz. Ancak hepsi Arap sabunundan faydalanıyor. Dikkat ederseniz piyasada sıvı veya katı Arap sabunu bulmak oldukça güçleşti. Bulduklarımız da pek doğal değil. Bunun sebebi temizlik üreticilerinin algılarımız ile oynaması . Arap sabunu yerine ahşap temizleme ürünleri çıkarmaları. Parke temizliğinde Arap sabunu kullanırken az miktarda sıvı Arap sabununu sıcak suyla dolu kovanın içine karıştırın . çok fazla köpürtmeden parkeleri silmeye başlayabilirsiniz. Sonuç pırıl pırıl parkeler olacaktır. Ev temizliğinde camların temizliğinde de Arap sabunu oldukça tercih edilir. Detaylar için cam temizliğinde Arap sabunu adlı yazımızı okumanızı tavsiye ederiz. Sadece kullandığımız alanlar bununla da sınırlı değil koltuk yıkamada da inanılmaz sonuçlar vermekte. Koltuk yıkamada Arap sabunu mucizesi adlı yazımızdan konuyla ilgili geniş bilgi alabilirsiniz. Arap sabunu halı yıkama da da çok etkilidir. Bununla da ilgili yazımız en kısa zamanda sizlerle olacaktır. Arap sabunu çamaşırlarda da uzun yıllar kullanılmıştır .Ancak en fazla kullanıldığı alan banyoda kendi temizliğimiz için olmuştur. Doğal olmasından kaynaklı saçları biraz sertleştirir ancak kesinlikle şampuanlar gibi zararlı değildir.

Arap sabunu temizlikte nasıl kullanılır? adlı yazımızı yazma ihtiyacını hissetmemizin sebebi; geçmişimizle aramıza giren pazarlama şirketleri. Neyin daha sağlıklı ve kullanışlı olduğunu reklamlarıyla bizlere unutturup çıkarları doğrultusunda bizleri yönlendirmeleri. Sizlerde Arap sabunu ile ilgili bildiklerinizi okuyucularımız ile paylaşırsanız. Farkındalığımız daha fazla artmış olacaktır. Pratik temizlikçim adlı instagram hesabından bizleri takip edebilirsiniz.

Parke Temizliği Nasıl Yapılır?

Parke temizliği nasıl yapılır? hızlı ve kolay bir şekilde parkeleri…