Elektrik-süpürgesi-tamir-fiyatları

Elektrik süpürgesi tamir fiyatları yazımızın tüm konusun bu arızalara göre ortalama fiyatlardan bahsedeceğiz. Fazlasını vermemenizi öneriyoruz.

Önceki yazımızda elektrik süpürgesinin çok ses çıkarmasından bahsetmiştik ve bu problemin giderilmesi için ne yapmamız gerektiğini yazmıştık . Bu yazımızda da kaynaklanan problemlerin çözümlenmesi için harcamamız gereken miktardan bahsedeceğiz.

Elektrik süpürgesi çok ses çıkarıyorsa bunun olası sebeplerinden biri toz torbasının dolmasıdır. Toz torbasını 5 li maiyeti 20 TL  ile 30 TL arasında olmaktadır. Toz torbalarını elektrik süpürgesinin markası neyse o markanın servisinden almanızı tavsiye ederiz. Aksi halde uyumsuzluklar oluşabiliyor. Aynı zamanda kalitesiz toz torbaları yırtılıp motorun toz kapmasına neden olabilir. Buda elektrik süpürgenizin ciddi şekilde arızalanmasına neden olabilir. O yüzden her zaman orjinal toz torbalarını tercih etmenizde fayda var.

Aslında elektrik süpürgesi tamir fiyatları yapılan arızaya göre çok farklılık göstermektedir. Bunun için en kestirme yol arızalı parçayı satın alıp değiştirmeniz . Böylelikle çok uygun bir fiyata mal etmiş olursunuz . Emin olun hiç zor değil evinizde bulunan malzemeler ile kendiniz tamir yapabilirsiniz.

 Elektrik Süpürgesi Genel Bakımı

Elektrik süpürgesinin genel bakımını yaptığınız taktirde süpürgenizin arıza verme olasılığı oldukça azalacaktır. Peki Elektrik süpürgesine nasıl bakım yapılır ? Öncelikle toz torbasını veya kovasını % 75 i dolmuşken temizlemelisiniz. Torba tamamen dolarsa Elektrik süpürgenizin motoru zorlanacak ve aşırı ısınmaya neden olduğu için elektrikli aksamda lehimlerin erimesine veya motorun bozulmasına neden olabilir. Bu yüzden Elektrik süpürge torbasının tam dolmamasına dikkat etmelisiniz. Bir diğer konuda elektrik süpürgesi filtresi elektrik süpürgesi filtresi bir çok kişi tarafından malesef bilinmiyor. Ancak elektrik süpürgeniz için oldukça önem taşıyor. Peki Elektrik süpürgesi filtresi ne işe yarar? kısaca anlatırsak elektrik süpürgesi filtresi içeri vakumlanan havanın dışarı atıldığı kısımda bulunur.İçeri vakumlanan havanın içerisindeki toz partiküllerinin dışarı çıkan hava ile birlikte çıkmasını engellemek için Elektrik süpürgesi filtresi kullanılır. Bu sık sık temizlenmez ise aslında önden vakumlanan tozun arkadan atılmasına neden olur. Bunu engellemek için sık sık filtreyi temizlemek zorundasınız .

Elektrik süpürgesi tamir fiyatları ile ilgili genel bir fikir vermeye çalıştık . Belirttiğimiz gibi elektrik süpürgesi bakımlarını zamanında yaparsanız tamir için ekstra ücretler ödemek zorunda kalmayacaksınız. Pratik temizlikçim adlı instagram sayfamızdan bizleri takip edebilirsiniz.