Banka-Temizliği-Nasıl-Yapılır?Banka temizliği nasıl yapılır? bu konu hakkında Diyarbakır genelinde 35 banka şubesinin temizliğini yapan şirketimiz Diyarbakır temizlik şirketleri içerisinde banka temizliği konusunda en deneyimli şirkettir.

Bankalar günlük en fazla müşteri ağırlayan hizmet kuruluşlarındandır.Bu yüzden periyodik olarak düzenli bir şekilde temizlenmelidir. Duru temizlik olarak bu konuda yapmış olduğumuz temizlikler sonucunda banka temizlik işlemini nasıl gerçekleştireceğimiz konusunda siz değerli müşterilerimizi bilgilendireceğiz. Şirketimiz bünyesinde bulunan onlarca personelimiz hazırladığımız planlar doğrultusunda Diyarbakır Kuveyt Türk,Diyarbakır QNB Finansbank,Diyarbakır Akbank,Diyarbakır Ziraat Katılım Bankası,Diyarbakır Deniz bankın tüm şubelerinin temizlik hizmetini gerçekleştirmektedir.Banka temizliği nasıl yapılır ? sorusunun en iyi yanıtını verecek olan firmada buna bağlı olarak tabiki şirketimizdir

Banka Temizliğinde Nelere Dikkat Edilmeli;

  • Bankalar yüksek güvenlik gerektiren kurumlardır çalıştırdığınız personellerinin tümünün güvenlik soruşturmasından geçmesi gerekmektedir.
  • Personeller banka yetkililerinin beklentilerini iyi belirlemeli bu doğrultuda planlama yapılmalı ve temizlik günü geldiğinde tüm ekipmanıyla orada olmalıdır.
  • Banka temizlikleri ekseriyet hafta sonu veya akşam yapılmaktadır. İş günleri içerisinde müşteriler bankadayken temizlik yapılması olanaksızdır.
  • Temizlik yapılmadan önce mutlaka bankaya haber verilmeli personel bilgileri paylaşılmalıdır. Emniyete bildirilmeden hiç bir banka temizliği yapılmaz çünkü mutlaka emniyetten izin alıp öyle temizlik yapılmalıdır.

Banka Temizliğinde Yapılan Temizlik Hizmetleri Nelerdir?

  1. Banka temizliğinde Dıştan içe doğru bir sıralama yapmamız gerekirse önce bankanın vitrininden başlarız temizliği camlar ve tabelalar uzun aparatlar ve akrobat merdivenlerimiz kullanılarak temizlenir.
  2. Halıların  temizliğinde bir diğer önemli konuların başında gelir,halıların üzerinde sürekli ayakkabıyla dolaşıldığı için çok kirlenir, halı yıkama makinemiz ve özel solisyonlar ile halılar yıkanır.
  3. Tüm gişeler temizlenir silinir,para sayma makineları monitörler klavyeler iyice temizlenir.
  4. Koltuk yıkama makinemiz ile koltuklar yıkanır.Her biri tek tek gözden geçirilir.
  5. Bankaların yerleri hoş kokulu deterjanlar kullanılarak yıkanır ve temizlenir .
  6. Masaların üzerindeki kalem izleri alkol kullanılarak temizlenir.
  7. İçerideki camlar silinir ve oda spreyleri kullanılarak hoş koku oluşması sağlanır.

Diyarbakır temizlik şirketlerinin içerisinde banka temizliği için seçebileceğiniz en iyi firma tabi ki Duru Temizliktir. 20009’dan bu yana gelen tüm temizlik deneyimlerimiz içerisinde banka temizliği önemli bir yer tutmaktadır. Banka temizliği nasıl yapılır? adlı yazımız ile bu konuda ki deneyimlerimizi paylaşmayı amaçladık.


Youtube     İnstagram    Facebook

Google+     twitter


Diyarbakır da temizlik şirketleri

/
Diyarbakır da temizlik şirketleri arıyorsanız Diyarbakır'ın…

Temizlik Şirketi Diyarbakır

/
Temizlik şirketi Diyarbakır Diyarbakır'ın en eski temizlik…