Bina-temizliği-nasıl-yapılır?

Bina temizliği nasıl yapılır? Duru temizlik olarak tüm detaylarıyla bina temizliğinin nasıl yapılması gerektiğini anlatıp,yepyeni öneriler sunacağız.

Apartman temizlik hizmetlerimiz de bu hizmetlerin başında yer alır.

Bina temizliği nasıl yapılır? Detayları;

Apartman temizliği çocuklarınızın sağlıklı bir ortamda vakit geçirmeleri aynı zamanda misafirleriniz üzerinde oluşturacağı intiba bakımından oldukça önemlidir. Çevre düzenlemesi,bahçe ve peyzaj yaşadığınız alanda mutlu olmanızı kolaylaştıracağı gibi yaşadığınız konutların değerine değer katmaktadır. Bulunduğunuz aparman ve sitenin çevresel koşulları ne kadar iyi olursa evinizin değeri de buna paralel olarak artacaktır. Temizlik bu unsurların başında gelmektedir .Günümüz apartmanlarının ihtiyaçlarını tek bir bina görevlisinin sağlaması oldukça zordur.Bunun Diyarbakır temizlik şirketi olan Duru temizlik gelişmiş şehirlerdeki tüm yenilikleri şehrimize getirip bir ilk oluşturmaktadır.

Bina temizliği nasıl yapılır?;Bina Temizliğinde Vermiş olduğumuz hizmetler ;

  1. Bina camları yerleri,merdivenlerin temizliği periyodik olarak yapılır.En kaliteli temizlik ürünleri kullanılarak pırıl pırıl ortamlar oluşturulur.
  2. Havuzun temizliği periyodik olarak gerçekleştirilir. Gerekli ilaçlamalar yapılarak çocuklarınızın sağlıklı bir ortamda eğlenmeleri için elimizden geleni yaparız.
  3. Çöpleriniz her gün belirlenen saatlerde toplanarak ağzı kapalı çöp poşetlerine yerleştirilir. Ve atılır.
  4. Belirli aralıklarla binanın duvarları,fayansları ve daire kapıları silinip temizlenir.
  5. Bina içerisinde bulunan oturma alanları,banklar,şadırvanlar düzenli olanarak silinip temizlenir.
  6. Binanın dış cephe temizlik hizmetleri de şirketimiz tarafından gerçekleştirilir.Bu iş için tüm ekipmanlara sahip olan şirketimizin vinçleri,asansörleri ve en son teknoloji ürünü ekipmanları mevcuttur.

Diyarbakır temizlik şirketi  Duru Temizlik tüm personelleri,servis araçları ve ekipmanları ile siz değerli müşterilerimizin hizmetindedir.  Personellerimiz temizlik konusunda eğitimli oldukları gibi halkla ilişkiler konusunda da eğitimlidir. Müşteri memnuniyeti için garantili hizmet anlayışı düstur edinmiş ekiplerimiz müşteri temsilcilerimiz 7/24 sizlerden gelen telefonları eklemektedir. Personellerimiz servis aracımızla sabah evlerinize dağıtıldıktan sonra müşteri temsilcilerimiz ile yapmış olduğunuz görüşmedi ki tüm işleri yapmak ile yükümlüdürler işleri bitmeden temizlik yapılan mahalden ayrılmazlar,apartman temizlikleri için çalışan ekiplerimiz işlerini bitirdikten sonra firmamızın kontrolörü gelip yapılan temizliği inceler,herhangi bir pürüz varsa pürüz giderilir müşteri memnuniyeti sağlandıktan sonra bina yetkilisine yapılan işi teslim edilir.Tüm ödemeler iş bitiminden sonra tahsil edilmektedir.

Bina temizliği nasıl yapılır? adlı yazımızda bina temizliğiyle ilgili bilgiler vermeye çalıştık. Detaylı bilgi için lütfen bizi arayınız.

Ev Temizliği Nasıl Yapılır?

/
Ev temizliği nasıl yapılır ? Ev temizliğine nereden başlanır?…